Vam je prispevek všeč?

V okviru praznovanja 1050-letnice Škofje Loke se je v programu znašla tudi »Hiphopologija vol. 10« v petek, 2. junija 2023, ob 21. uri na letnem vrtu MKC Pri Rdeči Ostrigi v Škofji Loki.

Oder bo zasedla ena največjih slovenskih hiphop skupin, Velebor, ki jo sestavljajo Mrigo, Ghet (Velenje), Mito in Emkej (Maribor). Predstavili bodo kultni album »Božja gamad«, ki je letos dopolnil 10 let, nastop pa bodo začinili še z izborom svojih samostojnih komadov.

Obvezen dogodek za vse ljubitelje hiphopa organizira Klub škofjeloških študentov (KŠŠ) s podporo Občine Škofja Loka. Vstopnice na dan dogodka na vhodu po 15 €.

O nastopajočih: Mrigo je velenjski hiphop multipraktik, lahko mu rečeš karkolik, že dobri dve desetletji eden najbolj marljivih na domači sceni. Kaj je že bilo en dan pred njegovim rojstnim dnem? Ghet je z bloka snajper, velenjski reper in producer, lastnik enega najbolj tekočih balkanskih flowov. Emkej – Zeleni Marko je najvidnejši predstavnik mariborskega repa, soustanovitelj založbe Wudisban. Mito – Miami might, Mighty O, reper ata rata reper, ki je pobral fse rime na Ito. Najprej s Tekochee Krujem, danes pa večinoma ustvarja v navezi OYGN.

Še časovnica: vrata ob 21. uri, ogrevanje z DJ Mrigom ob 21.30, Wugla ob 22. uri, skriti gost ob 22.10, Velebor ob 22.20, nato do 2.30 after z DJ Toljom. Ste ready? Vabljeni!

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating