Vam je prispevek všeč?

Da ne pozabite, še enkrat opomnik na današnje praznovanje prazničnega predvečera v Škofji Loki.

Iz Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka namreč vabijo na zanimivo popestritev letošnjega kulturnega praznika, 8. februarja, Prešernovega dne, in sicer na recital poezije za vse generacije »Knjižnica na ulici«.

Recital bo danes, v ponedeljek, 7. februarja 2022, med 17. in 19. uro potekal kar na prostem, na ploščadi pred mladinskim oddelkom Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka, na Kapucinskem trgu 4.

Na ulici pred mladinskim oddelkom bo mogoče prisluhniti recitacijam poezije, tako Prešernove kot drugih avtorjev po izboru recitatorjev. Recitirali bodo prijavljeni recitatorji, ki bodo imeli prednost, besedo pa bodo dali tudi publiki in mimoidočim, ki bodo na stojnici na prizorišču izrazili željo po tem.

Recital je namenjen vsem generacijam obiskovalcev in nastopajočih, v Knjižnici Ivana Tavčarja Škofja Loka zato vabijo, da se »v našem mestu v Knjižnici na ulici sliši poezija tudi z vašim sodelovanjem«.

K sodelovanju vabijo vse, ki so pripravljeni na prizorišču zrecitirati kakšno pesem po lastnem izboru bodisi na pamet ali z branjem iz knjige, da se prijavijo Tanji Erlah na e-naslov tanja.erlah@knjiznica-skofjaloka.si ali svojo prijavo sporočijo sodelavkam na izposoji v knjižnici. Prijazno vabljeni!

Vir in foto: Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating