Vam je prispevek všeč?

Danes prvič obeležujemo nov praznik, dan slovenskega športa. Zato se spodobi, da dan zapečatimo z novico o uspehu škofjeloških športnikov.

Dvoranski hokejisti (floorballisti) škofjeloškega moštva FBK Insport so v sosedskem derbiju v 1. SFL gladko, s kar 13:4, odpravili Polansko bando in tako redni del tekmovanja zaključili na prvem mestu. Kapetan Anže Burnik je prispeval tri gole in dve podaji, Luka Peklaj in Luka Podobnik po dva gola in dve podaji, Anže Habjan dva gola in eno podajo, Metod Proj dva gola, Blaž Tomc en gol in štiri podaje, Gašper Triler en gol in eno podajo, Gašper Egart pa eno podajo. Pri poražencih je z dvema zadetkoma izstopal Blaž Kavčič, po enkrat sta bila uspešna Luka Stanonik (dodal eno asistenco) in kapetan Matej Mesec.

Na zaključnem turnirju četverice najprej Ločane čaka polfinalni tekmec, ljubljanska Olimpija, medtem ko se bo Polanska banda pomerila z Borovnico.

Še to: organizacijski komite mednarodne lige IFL se je na seji odločil, da zaradi trenutnega zdravstvenega in epidemiološkega stanja odpove finalni turnir štirih najboljših ekip, obvelja pa lestvica po rednem delu. Prvo mesto je zasedel ravno loški FBK Insport, ki je tako ponovno prvak IFL! V najboljši ekipi sezone je bil tudi loški napadalec Luka Peklaj. Čestitke fantom in strokovnemu štabu in uspešno tudi vnaprej.

Foto: FB FBK Insport

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating