Vam je prispevek všeč?

Občina Škofja Loka, ki sodeluje v projektu Evropski teden mobilnosti (letošnji slogan je »Izberi čistejši način prevoza«) pod okriljem ministrstev za infrastrukturo in okolje, je nameravala v torek, 22. septembra 2020, v ta namen izvesti celodnevno prireditev na Odprti ulici (Šolski ulici).

»Vendar pa zaradi novih ukrepov za zajezitev koronavirusa in naše odgovornosti do občank in občanov ne bomo organizirali prireditev, ki spodbujajo zbiranje večjega števila ljudi. Upamo, da bomo podoben projekt za promocijo trajnostne mobilnosti lahko izpeljali v bližnji prihodnosti,« sporočajo z Občine.

Evropski teden mobilnosti 2019 v Škofji Loki.

In se obenem zahvaljujejo vsem partnerjem, s katerimi bi sodelovali na Šolski ulici, to so: Policijska postaja Škofja Loka, Zdravstveni dom in Zdravstvenovzgojni center ZD Škofja Loka, Gasilska zveza Škofja Loka, Razvojna agencija Sora, Šolski center Škofja Loka, Osnovna šola Škofja Loka-Mesto, SPVCP Škofja Loka, Občinsko redarstvo, AMZS, Zavod Enostavno prijatelji in Inštitut za politike prostora IPoP.

Foto: FB Šolski center Škofja Loka

Vir: Občina Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating