Vam je prispevek všeč?

Dvoranski hokejisti FBK Insport Škofja Loka so novi/stari državni prvaki v floorballu. V finalu so – nekoliko presenetljivo lahko – v sosedskem obračunu z 11:3 odpravili Polansko bando. S tem so Ločani v klubsko vitrino postavili še eno lovoriko, ne prve v tej sezoni, pred mesecem dni so namreč ubranili tudi trofejo v mednarodni ligi treh narodov (IFL).

V finalnem dvoboju minuli konec tedna v Športni dvorani Poden sta bila pri FBK Insport s po tremi goli najučinkovitejša Blaž Tomc in Luka Peklaj, ki je dodal še tri podaje. Po dvakrat sta zadela Anže Habjan in Lovro Oblak, ki je prispeval še kar pet asistenc. Enkrat se je med strelce vpisal Gašper Egart. Pri Polanski bandi je dvakrat zadel Jaka Logar, enkrat pa Sašo Bizjak (dodal je še eno podajo).

Uspeh loškega kluba je dopolnila še druga zasedba, FBK Insport B, ki je v dvoboju za končno 3. mesto s 7:4 odpravila Olimpijo. Pri zmagovalcih sta po dvakrat zadela Nejc Peklaj in Gal Šardi, po enkrat pa Maj Oman, Anže Podobnik in Matija Kožuh. Najučinkovitejši igralec tekmovanja je bil Nejc Peklaj s 53 točkami (22 golov + 31 podaj), najboljši vratar pa Tim Luznar (FBK Insport).

Loškemu kolektivu iskrene čestitke za novo lovoriko in naj bodo tudi prihodnje sezone enako uspešne!

Avtor: Janez Porenta

Foto: FB FBK Insport

5 1 vote
Article Rating