Vam je prispevek všeč?

Letošnji izbor za Miss Slovenije je imel tudi škofjeloški pridih, saj je bila med finalistkami tudi Tijana Bektašević, ki so jo v četrtkovem finalu v Radljah ob Dravi okronali za drugo spremljevalko letošnje zmagovalke Alide Tomanič.

Kot so Tijano pred finalom predstavili v Slovenskih novicah, 21-letna Škofjeločanka pravi, da bi jo znanci opisali kot komunikativno, spontano, trmasto in športno. Od malega namreč trenira nogomet, lani pa se je prvič preizkusila tudi kot trenerka.

Ker je šport del njenega vsakdana, se v prihodnosti, ko beseda nanese na poklicne izzive, vidi kot športna psihologinja. V prostem času se druži s prijatelji ali bere, zvečer pa rada svoje misli in čustva zapiše v obliki kratkih pesmic.

»Trenutek, ko se sanje spremenijo v resničnost. Četrtkov večer si bom zapomnila za vse življenje in zato sem hvaležna projektu Miss Slovenia, ki mu je ponudil to priložnost,« je dan po uspehu občutke skušala strniti Tijana Bektašević.

In dodala: »To že nekaj let ni več klasično lepotno tekmovanje, temveč se je pretvorilo v projekt z vsebino, ki deluje pod sloganom ‘Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo’. Dekleta se skozi vse leto srečujemo z različnimi izzivi in prav z vsakim se veliko naučimo.«

Tijani iskreno čestitam za lep uspeh in ji želim vse dobro pri nadaljnjih življenjskih izzivih!

Foto: Dejan Nikolič

 

Vir: FB Tijana Bektašević, FB Miss Slovenije in Slovenske novice

Foto: FB Tijana Bektašević in FB Miss Slovenije

Povzel: Janez Porenta

5 1 vote
Article Rating