Vam je prispevek všeč?

Škofjeloški policisti so v razmaku 24 ur obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Včeraj zgodaj zjutraj sta na semaforiziranem križišču v Poljanah nad Škofjo Loko zaradi odvzema prednosti trčila dva udeleženca, danes zjutraj pa je v drugi škofjeloški dolini voznik med prehitevanjem trčil v avtomobil, ki je vozil nasproti. Povzročitelj nesreče je po prvih podatkih huje poškodovan. V obeh nesrečah, kot sporočajo s Policijske uprave Kranj, možje postave proti povzročiteljema še vodijo postopke.

 

Še poročili o obeh nesrečah s portala SOS 112.

Včeraj ob 6.45 sta v Poljanah, občina Gorenja vas-Poljane, trčili osebni vozili. Gasilci Prostovoljnih gasilskih društev Poljane in Škofja Loka so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja in očistili razlite motorne tekočine. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe.

Danes ob 5.28 pa so na cesti v naselju Bukovica v občini Škofja Loka trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Škofja Loka so kraj nesreče naletno in požarno zavarovali, odklopili akumulatorje in posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom ter nudili pomoč policiji, dežurnim delavcem cestne službe, delavcu avtovleke in reševalcem NMP Škofja Loka, ki so v nesreči poškodovano osebo na kraju oskrbeli.

Foto: PU Kranj in PGD Škofja Loka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating