Vam je prispevek všeč?

Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka v okviru »Torkovega večera s knjižnico« vabi na potopisno predavanje »Projekt Slovenija«, ki bo danes, v torek, 13. oktobra 2020, ob 19. uri v Kristalni dvorani Sokolskega doma v Škofji Loki.

Gost bo popotnik Mitja Lavtar, ki je v petih letih in pol obiskal vseh 6036 naselij in se fotografiral ob vsaki krajevni tabli v Sloveniji. Ko je prepotoval vse evropske države in načrtoval pot okoli sveta, je spoznal, da svojo deželo pozna čisto premalo in se lotil Projekta Slovenija. Zdaj opravlja poslanstvo navdušiti Slovence za raziskovanje svoje domovine, ki je postalo nadvse prikladno za neusmiljen čas, v katerem živimo.

Za obisk prireditve si je treba pridobiti neprenosljivo brezplačno vstopnico, ki jo dobite v času obratovanja knjižnice pri izposojevalnem pultu na oddelku za odrasle na Šolski ulici 6. Prireditev bodo izvedli skladno s priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. Potekala bo v večjem prostoru, število udeležencev je omejeno, obvezna je uporaba zaščitnih mask in razkužil za roke. Če prireditev zaradi spreminjajočih se navodil NIJZ ne bo izvedena, bodo o tem naknadno in pravočasno obvestilo. Vljudno vabljeni!

Foto: Sokolski dom

Vir: FB Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

5 1 vote
Article Rating