Vam je prispevek všeč?

Tradicionalni ulični hokejski turnir »Loka Open 2018« se po lanski uspešni izvedbi vrača na asfaltno podlago igrišča pri baru Ledine v Žabnici. V svoji šesti izvedbi ponuja še ostrejšo konkurenco desetih ekip, ki bodo poskrbele za izjemno borbo, zadetke in napete derbije. Zato prireditelji, Športno društvo Žabnica in svetoduški animatorji, vabijo navijače, da se jim ponovno pridružite v velikem številu in podprete ekipe na poti do velikega pokala.

Turnir bo potekal danes, v nedeljo, 27. maja 2018, z začetkom skupinskega dela tekmovanja ob 10.30. ves dan bodo na sporedu boji za uvrstitev v veliki finale, ki bo na vrsti ob 20.30. Za pijačo in hrano bo poskrbljeno, pivo in izotonični napitki bodo prijetno ohlajeni, zagotavljajo prireditelji. Dosedanja zmagovalna moštva: 2006 – HK Gorajte, 2007 – Sveti Duh Eagles, 2008 in 2011 – HK Izterjevalci, 2017 – ŠD Porivač.

Letošnje prijavljene ekipe bodo v skupinskem delu razvrščene v dve skupini. V skupini A bodo HK Štanfači Kranj, ŠD Pungert, Vosli Kranj, HK Besnica in branilec lovorike ŠD Porivač Žabnica. V skupini B pa bodo ŠD Žabnica, HK Gorajte, HK Železniki, Sveti Duh Eagles in Pešci Škofja Loka. Tekme skupinskega dela bodo dolge dvakrat po 8 minut, četrtfinalne dvakrat po 10 minut, polfinalni dvakrat po 12 minut in finalna dvakrat po 15 minut.

Foto: FB Loka Open 2018

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating