Vam je prispevek všeč?

Z današnjim dnem, sredo, 16. septembra 2020, se je v Škofji Loki začela izvedba jutranje Odprte (Šolske) ulice, ki se bo izvajala v delovnih dneh do torka, 22. septembra 2020, v času jutranje konice med 7.15 in 8.15.

Šolska ulica bo namenjena otrokom, ki prihajajo v šolo. Dostop do šole z avtomobilom bo v jutranji konici omejen, saj bo Šolska ulica zaprta za promet. Za tiste, ki živijo bolj daleč in jih starši pripeljejo v šolo, bosta na voljo izstopni točki »Poljubi in odpelji« na parkirišču vojašnice in na parkirišču Štemarje.

Z današnjim dnem začenja »voziti« tudi Pešbus, ki je na OŠ Škofja Loka-mesto že stalnica. Vozili bosta dve liniji (Tavčarjeva ulica – Nad Plevno – Partizanska cesta – šola in Pod Plevno). Podrobnejše informacije o voznih redih in organizacijah Pešbusa bodo starši prijavljenih otrok in spremljevalci prejeli po e-pošti.

Za morebitna dodatna vprašanja so na voljo na e-naslovu odprtaulica@skofjaloka.si in na telefonski številki 041 370 817 (Jernej Tavčar), sicer pa lahko kakšen odgovor najdete tudi TUKAJ. Več informacij TUKAJ.

Vir in foto: Občina Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating