Vam je prispevek všeč?

Projekt Odprta ulica v Škofji Loki se počasi bliža koncu. Zadnjih nekaj sobot je bila Šolska ulica drugačna, brez avtomobilov, toda z več dogajanja, prostora in ljudi. Bilo je več prostora za ljudi in za sproščeno dogajanje in druženje. Podobno je bilo, kot poudarjajo na Občini Škofja Loka, tudi med 16. in 23. septembrom, v času Evropskega tedna mobilnosti, ko je bila v času jutranje konice, med 7.15 in 8.15, Šolska ulica namenjena le otrokom in njihovim staršem.

Danes, v soboto, 26. septembra 2020, bo na zadnji Odprti ulici zaradi napovedanega slabega vremena žal odpadel pripravljen program, kar pa ne pomeni, da ulica ne bo o(O)dprta. Med 8. in 13. uro bo namreč namenjena ljudem, vabljeni torej, da se po njej sprehodite. Obenem prijazno vabljeni tudi, da posredujete predloge, pohvale, pripombe in pomisleke o Šolski ulici prej, zdaj in nekoč na odprtaulica@skofjaloka.si ali 041/370-817 (Jernej Tavčar). Vse odzive bodo preučili in predlagali naslednje korake za spremembe.

Še to sporočajo z Občine Škofja Loka: »Zdaj, ko vidimo, kakšna je Šolska ulica z manj avtomobili, je pravi čas za to, da se vprašamo, ali nam je Odprta ulica všeč in kakšno Šolsko ulico si želimo v prihodnje. V ta namen smo odprli anketo, ki jo najdete TUKAJ Vabljeni k sodelovanju!

Foto in vir: Občina Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating