Vam je prispevek všeč?

Nedolgo tega, sredi oktobra, sem poročal, da je bil med tremi finalisti izbora za najboljšo slovensko tovarno leta tudi proizvajalec kompleksnih plastičnih sestavnih delov za avtomobilsko industrijo, Polycom Škofja Loka.

Včeraj se je to podjetje razveselilo še enega laskavega priznanja: postalo je namreč Delova podjetniška zvezda, prestižni kipec vsako leto podeljuje medijska hiša Delo. Škofjeloška družba je komisijo prepričala z rastjo poslovanja, usmerjenostjo v digitalizacijo, uspešnim poslovanjem na zahtevnem svetovnem avtomobilskem trgu, vlaganjem v izobraževanje zaposlenih in potencialom uspešnega nadaljnjega poslovanja.

»Nagrade imajo čedalje večji pomen, še posebej zdaj, ko je težko pridobivati kadre. Hkrati opažamo, da tudi zaradi tega in večje prepoznavnosti dobivamo v podjetje več prošenj za različna delovna mesta, tudi za takšna, za katera smo včasih menili, da kadrov ni mogoče dobiti,« je spletno Delo navedlo izjavo Iztoka Stanonika, solastnika nagrajenega podjetja. Polycom je sicer izbrala strokovna komisija izmed desetih nominiranih podjetij, sicer pa je sodelovalo kar 115 podjetij.

Iskrene čestitke Polycomu in uspešno delo še naprej!

Foto: FB Polycom in Kongres podjetnikov

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating