Vam je prispevek všeč?

Direndaj – aktivno varstvo otrok danes, v torek, 12. decembra 2017, vabi na dan odprtih vrat in pravljično-ustvarjalno delavnico z Muco Copatarico, ki bo ob 17. uri v Direndajevi igrariji na Spodnjem trgu 2a v Škofji Loki. Predstavili bodo tudi njihovo vizijo, cilje in program.

Nekaj besed o Direndaju: v Škofji Loki so za malčke odprli aktivno dnevno varstvo otrok (vsak dan med ponedeljkom in petkom od 7. do 16. ure) s poudarkom na gibanju in razvoju psihomotoričnih sposobnosti otrok. Aktivno športno varstvo je namenjeno otrokom prve starostne skupine in registrirano pri Ministrstvu za šolstvo in šport z izdano odločbo Varuha predšolskih otrok.

»Naša vizija je gibanje vsak dan, za igro, zabavo … Gibanje kot način življenja. Naše temeljne naloge pa zagotoviti celovito kakovostno oskrbo, varno okolje, dobro počutje, razvoj na vseh otrokovih področjih ter služiti otroku in njegovim potrebam,« poudarjajo pri Direndaju, ki ga vodi profesorica športne vzgoje z večletnimi izkušnjami s področja vzgoje in izobraževanja Tjaša Tičar.

0 0 votes
Article Rating