Vam je prispevek všeč?

Ekipa mladih glasbenih ustvarjalcev moderne plesne glasbe Diskölöka se je letos že predstavila zabave željnemu loškemu avditoriju, pred koncem leta pa se mu bo še enkrat.

Pripravlja namreč novo edicijo norega večera za mlade in starejše – Diskölöko v snegu, ki bo v sklopu festivala »Loka v snegu« na sporedu v petek, 27. decembra 2019, ob 20. uri na parkirišču Štemarje – pod ogrevanim šotorom nasproti glavne avtobusne postaje v Škofji Loki.

Med mlade nadobudne didžeje prihaja že dobro uveljavljeni slovenski DJ Urban Jeram, ki je na elektronski sceni prisoten že dve desetletji. Je soustanovitelj glasbene založbe REMM, producent elektronske glasbe in zmagovalec mednarodnega tekmovanja »Burn Residency 2012«, na katerem si je prislužil poletno rezidenco na Ibizi v klubu Privilege.

Preostala posadka: Shinn, Le Fromage, Tric, Le_en_Art, Tanzeek, Feentz & Ivanhoe, VJ Dimension. Ekipa Diskölöke obljublja prijeten večer, obogaten tudi z vrhunsko kulinarično ponudbo. Ekipa »Kaos okusov« pravi, da bo zadišalo tudi nekaj decembrsko sladkega. Vstopnina 5 €, vstop pa bo dovoljen le osebam, starejšim od 16 let.

Foto: FB dogodka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating