Vam je prispevek všeč?

Nova sezona Otroškega glasbenega abonmaja »Umetnost otrokom« v Sokolskem domu v Škofji Loki je pred vrati. Gre za cikel sedmih mesečnih sobotnih dopoldanskih predstav (vselej ob 10. uri) tako lokalnih kot gostujočih izvajalcev za male in velike otroke. Prvi koncert bo že prihodnji teden, zadnji v začetku aprila prihodnje leto.

Vpis abonmajev pri blagajni Sokolskega doma Škofja Loka za dosedanje abonente je že minil, medtem ko za nove abonente poteka – pozor! – samo še danes, v nedeljo, 17. oktobra 2021. Blagajna je danes odprta od 9.30 do 12.30 in od 17. do 19. ure.

Cena abonmaja, ki ga sestavlja 7 prireditev, je 25 € za otroke (otroci do dveh let imajo prost vstop) in 30 € za odrasle. Ob vpisu dveh abonmajev skupaj plačate 45 €, abonma v okviru organizirane skupine (nad 10 oseb) pa znese 20 € na osebo. Cena posamezne vstopnice je 6 €. Obiskovalci, stari 15 let ali več, bodo morali predložiti potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT.

»Pester program abonmaja bodo sestavljale različne zvrsti glasbeno-dramske umetnosti. Zgodbe, ki jih pripovedujejo, nam širijo obzorja, poudarjajo pomen sožitja z naravo in nas bodrijo v času, ko so pred nami neznani izzivi. Sedem sobotnih dopoldnevov v družbi pravljičnih junakov ponuja mladim ljubiteljem glasbe in gledališča možnost in priložnost uživati v raznolikih in kakovostnih predstavah, ki bodo – verjamem – navdušile malčke in tudi njihove starše,« vabi tudi škofjeloški župan Tine Radinja.

Foto: Ivo Hans Avberšek

PROGRAM 2021/22

Foto in vir: Sokolski dom in Občina Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

5 1 vote
Article Rating