Vam je prispevek všeč?

Pa naj bo kar koli, čarobni Večeri na terasi letos ne smejo manjkati!

Pravzaprav bosta pod zvezdnim poletnim nebom letos na terasi mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka letos na sporedu dva glasbena priboljška za sladokusce.

V četrtek, 1. julija 2021, bo ob 21. uri že peto sezono Večerov na terasi odprli novomeški indie rockerji Mrfy, ki bodo tokrat občinstvo navdušili v akustični izvedbi.

Štiričlanska zasedba uživa svojo zgodbo od leta 2013. Prelomen trenutek je bil konec leta 2016, ko je izdala prvi singl »Klic«, trenutno pa mesi drugo ploščo, ki jo napoveduje izjemen singl »Zaljubila«.

Vstopnice po ceni 15 € so od danes na voljo v ustaljenem odpiralnem času v Knjižnici Ivana Tavčarja Škofja Loka na Šolski ulici 6 in na spletu TUKAJ.

V četrtek, 5. avgusta 2021, pa bosta ob 20. uri glasbeno intimo pod zvezdami ustvarila Amaya (Maja Keuc) in Uroš Perić s koncertnim repertoarjem »Cheek to cheek«, ki združuje priredbe soul/blues/jazz uspešnic iz obdobja od 30. do 60. let.

Glasbena poslastica dveh najbolj markantnih soul glasov črnske glasbe na domačih tleh, ki sta s svojo karizmatičnostjo in vrhunsko izvedbo prepričala že največja svetovna glasbena imena.

Končno je napočil čas, da tesna glasbena prijatelja združita moči in ljubezen do afriško-ameriške glasbe okronata z izjemnim glasbenim večerom na terasi.

Vstopnice po ceni 20 € so prav tako na voljo v ustaljenem odpiralnem času v Knjižnici Ivana Tavčarja Škofja Loka na Šolski ulici 6 in na spletu TUKAJ.

Vir in foto: FB dogodka 1 in FB dogodka 2

Foto: FB Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

1 1 vote
Article Rating