Vam je prispevek všeč?

V Škofji Loki je smučanje doma. To dokazujejo tekmovalci, nekdanji in zdajšnji, to dokazujejo tudi učitelji smučanja DUTS Škofja Loka, ki so prejšnji teden na državnem prvenstvu kadrov ZUTS 2018 na smučišču Cerkno postali ekipni državni prvaki v veleslalomu! Zanimivega in atraktivnega tekmovanja v organizaciji Društva učiteljev in trenerjev smučanja Škofja Loka, ki se je končalo varno in brez poškodb, se je udeležilo več kot 180 učiteljic in učiteljev smučanja.

Zmagovalna ekipa (v postavi Barbara Čenčič, Marija Primožič, Jana Podrekar, Klavdija Trdina, Majda Kosec, Andraž Plevanč, Staš Mlakar, Pavle Logar, Gorazd Podrekar, Gašper Urh in Boris Eržen) je skupaj osvojila 771,01 točke in prve izzivalce iz KUTS Tržič, sicer lanske zmagovalce, pustila za seboj za več kot 60 točk. Največ točk, po 100, sta osvojila Čenčičeva in Plevanč, ki se je lahko tudi pohvalil z najhitrejšim časom proge Lom III – 38,61. Zmagal je v kategoriji Člani VII, medtem ko si je Čenčičeva konkurenco pokorila v kategoriji Članice II.

Vsem članicam in članom DUTS Škofja Loka čestitam za prepričljivo zmago!

Mimogrede: DUTS Škofja Loka išče dva učitelja smučanja za prevozni tečaj na Cerknem med 19. in 23. februarjem. Vključeni prevoz, karta, uniforma, topel obrok. Več informacij na info@duts.si ali na 070 579 799.

Foto: DUTS

0 0 votes
Article Rating