Loading Dogodki
This dogodek has passed.
Vam je prispevek všeč?

DECEMBRSKI KONCERT ZA PRIJATELJE

Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že skoraj poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino, bo 20. decembra 2019 ob 20. uri nastopil v Sokolskem domu v Škofji Loki na decembrskem koncertu za prijatelje.

Ker prijateljske ekipe na omenjeni dan in večer v Loki organizirajo tudi Grajsko gostijo in LUFt – Loški umetniški festival, vas pred koncertom lepo vabimo tudi k njim. Prvoomenjena ekipa bo poskrbela za nekaj, kar bo zagotovo godilo želodčkom (ker vsi vemo, da smo boljše volje s polnimi vampi), z motivacijskimi napitki pa bodo poskrbeli tudi za suha grla; druga ekipa pa bo s prijatelji poskrbela za kopico okusnih umetelnih rokodelskih del, ki bodo kot darila navdušila prav vse vaše najdražje. ♥

Vabljeni v Loko, skratka. ♥
Da ne pozabimo, vstopnice (ki kar dobro kopnijo) so že par dni na voljo na blagajni Sokolskega doma po žepu zelo ugodni ceni 15 €. Vljudno vabljeni.

Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, ki so prepoznali kakovostno slovensko zgodbo v Loki in so jo, pa če bo Loka v snegu ali ne, tako ali drugače podprli: Lekarna Mesto – 37, Jesharna, Radio Sora, Pr’ Pepet, Lovro Štanta, Monika Tavčar in računovodski servis Coffou.

Avtor mojstrske naslovne fotografije pa je gospod Marko Alpner (Marko Alpner Photography).