Vam je prispevek všeč?

Dvoranski nogometaši škofjeloškega FSK Stripy so se v sinočnjem dvoboju 16. kola 1. SFL razveselili šeste zmage v sezoni, druge najvišje, potem ko so bili že oktobra s 5:0 boljši od Benedikta. Tokrat so doma, pred 80 gledalci v Športni dvorani Trata, z 8:4 odpravili predzadnjo Ivančno Gorico, ki se po zaostanku z 0:4 ni znala več pobrati.

Med 19. in 21. minuto so za Ločane zadeli Luka Jamnik dvakrat ter Vanč Florjančič in Tine Šturm. Na 5:2 je povišal Gašper Česen, po znižanju gostov na 4:5 pa sta v zaključku za lažje dihanje poskrbela Šturm, ki je zadel drugič, in Jamnik, ki se je med strelce vpisal tretjič. Končni izid je postavil Aleš Bešter, ki je z osmimi goli – skupaj z Rokom Beštrom – najboljši klubski strelec v prvoligaški sezoni.

Zdaj FSK Stripy, ki po drugi zmagi nad Ivančno Gorico v sezoni zaseda šesto mesto prvenstvene razpredelnice z 20 točkami, prihodnji petek na Trati čaka še zadnji domač dvoboj rednega dela prvenstva, v goste prihaja nižjeuvrščena Sevnica, ki pa je bila novembra v prejšnjem medsebojnem obračunu malenkostno boljša (3:2).

Foto: FB dogodka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating