Vam je prispevek všeč?

Koronačas je spisal tudi kakšno novo, obetavno zgodbo. Ena takih je decembrsko povezovanje treh gorenjskih (koncertnih) prizorišč – kranjskih kluba TrainStation SubArt in Layerjeve hiše (oz. Stolpa Škrlovec) in škofjeloškega MKC Pri Rdeči Ostrigi. Skupaj so namreč pripravili »Gorenjsko koncertno navezo«, ki poteka med sobotama, 5. decembrom in 26. decembrom 2020.

Iz MKC Pri Rdeči Ostrigi so sporočili: »Skupaj s sorodnimi in prijateljskimi prizorišči smo poskrbeli, da se boste lahko v decembru udeležili kar devetih spletnih koncertnih večerov. Za izvajanje neposrednih prenosov prek spleta sta zaslužba The Content Team (Kranj) in Zavod O ter Kulturno-umetniško društvo Jadran (Škofja Loka).«

Ostriga bo v zadnjem delu cikla gostiteljica treh spletnih koncertov, in sicer:

Več o tem pa, ko napoči čas za spletno koncertiranje. Mimogrede: danes teden, 16. decembra 2020, bo kranjski Stolp Škrlovec gostitelj spletnega koncerta suškega bratskega dvojca Drajnarjuva vampa, ki ga sestavljata brata Jernej in Tomaž Hostnik, ki ste ga bralke in bralci portala Loške novice izbrali za Naj osebnost Škofje Loke 2019 in ga bom prav na dan koncerta, torej 16. decembra, vendarle – končno! – predstavil v intervjuju, ki na objavo čaka že skoraj leto dni.

Foto in vir: FB Pri Rdeči Ostrigi

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating