Vam je prispevek všeč?

Pravljična dežela Gorajte je ena najlepših in najbolj obiskanih slovenskih decembrskih prireditev, ki privablja navdušene obiskovalce z vseh koncev domovine. Tudi letos ne bo nič drugače, praznični čas bodo med 18. in 28. decembrom popestrili pravljični junaki, ki bodo oživeli in poskrbeli, da se bodo otroci in njihovi spremljevalci lahko v polurni predstavi sprehodili skozi pet različnih pravljic, ob koncu pa jih obišče in obdari še stari dobri Dedek Mraz. Darilo je potrebno ustrezno označeno prinesti s seboj.

Hrast Modrec, ata in mama Škratova z malimi škratki, trije prašički, Rdeča kapica, Gargamel in Azrael, čarovnica Hogota, Smrketa, ata Smrk, smrkci Zmrda, Glavca, Vicko in Lepi bodo letos razveseljevali otroke vseh starosti v deželi pravljic. Pravijo, da bo smrkastično zabavno. Znan je že tudi vozni red letošnjih predstav, ki bodo potekale vse dni z izjemo Božiča (25. decembra) od ponedeljka, 18. decembra, do četrtka, 28. decembra 2017. Začetek dnevne predstave bo ob 15., nočne pa ob 17. uri.

Predstave so, čeravno potekajo na prostem, ob vsakem vremenu, otroci naj bodo razmeram primerno obuti in oblečeni, v primeru padavin pa bo med sprehodom po Pravljični deželi dobrodošel dežnik ali dežni plašč. Med pogostitvijo in obiskom Dedka Mraza bo za vse obiskovalce dovolj prostora pod streho. Pomembno: ogled vseh predstav je za vseh udeležence brezplačen, potrebna ni niti predhodna prijava. Bodo pa prireditelji veseli prostovoljnih prispevkov za lažje pokritje stroškov, ki jih je mogoče oddati v zbiralnik na vhodu v Pravljično deželo.

Organizator priljubljene prireditve je Društvo Oddih Gorajte (Frankovo naselje 68) na čelu s predsednico Danico Kordež (info@pravljicnadezela-gorajte.si, 041/214-858).

Vredno obiska. Večkrat!

Foto: FB Pravljična dežela Gorajte

0 0 votes
Article Rating