Vam je prispevek všeč?

Praznični december je tudi v Škofji Loki posejan s številnimi dogodki, ki vabijo staro in mlado. Zbral sem prireditve tega konca tedna v naši občini.

Danes, v petek, 15. decembra, lahko ob 21.30 zavijete v MKC Pri Rdeči Ostrigi na Disco Party (vstopnina 3 €) v okviru Ostriginega maratona 2017; ob 18. uri bo na Loškem odru v okviru Otroškega abonmaja Zamorček predstava Koliko je ura?; v Kinu Sora vas ob 20. uri v Filmskem gledališču čaka drama Ivan (vstopnina 4,5 €); v župnijski cerkvi svetega Jakoba bo ob 19. uri v okviru festivala Loka v snegu nastopil madžarski organist Aron Dobisz (vstop prost); ob 14. uri se na Starološkem trgu lahko ustavite na Starološki tržnici (vstop prost); KŠŠ pa prireja ob 19. uri Tek 4 gostiln (vstopnina 2 €).

V soboto, 16. decembra, vas Loški pub ob 22. uri vabi na 49. izvedbo Karaok (vstop prost); v Ostrigi boste lahko ob 21. uri zraven pri glasbenem dogodku 10 let – In Memoriam Peter Hafner z zasedbami Turisti, Lynch in Šećer (vstopnina 5 €); v Sokolskem domu bodo ob 10. uri na svoj račun prišli otroci na gledališko-lutkovni predstavi Zvočna kuhna v okviru Otroškega glasbenega abonmaja (vstopnina 6 €); tudi na Loškem odru si bodo otroci v okviru abonmaja Zamorček ob 10. in 12. uri lahko ogledali predstavo Koliko je ura?; v Kinu Sora bo ob 18. uri na sporedu sinhronizirana družinska komedija Medvedek Paddington 2, ob 20. uri pa psihološki triler Ubijanje svetega jelena (vstopnina 4,5 €); v cerkvi sv. Jurija v Stari Loki ne zamudite Božično-novoletnega koncerta Mladinskega mešanega pevskega zbora in Dekliškega zbora Gimnazije Škofja Loka ob 19. uri; če imate raje športne dogodke, lahko obiščete veliki košarkarski derbi 2. SKL med moštvoma LTH Castings in Terme Olimia ob 17.30 v Športni dvorani Poden (z zabavo za otroke že od 15. ure naprej); v Športni dvorani Trata pa bosta na sporedu tekmi 1. SFL v floorballu med Polycomom Brlogom in Zelenci (ob 16. uri) ter Polansko bando in Borovnico (ob 18.30), medtem ko bo derbi med ekipama Insport A in Insport B na Podnu ob 20. uri.

V nedeljo, 17. decembra, pa bo Ostriga ob 20. uri gostila Kulturblo št. 2; ob 18. uri bo na Loškem odru 47. podelitev Severjevih nagrad; ob 17. uri bo v Kinu Sora na ogled sinhronizirana družinska komedija Medvedek Paddington 2, ob 19. uri pa drama Ivan (vstopnina 4,5 €).

____________________________________

Sem pozabil kak dogodek? Obvestite me na info@loske-novice.si in bom z veseljem dodal!

0 0 votes
Article Rating