Vam je prispevek všeč?

Policijska uprava Kranj je objavila končno poročilo včerajšnje tragične prometne nesreče pri predoru Sten na škofjeloški obvoznici:

»Gorenjski prometni policisti so na škofjeloški obvoznici včeraj obravnavali smrtno prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena dva osebna avtomobila s po enim udeležencem. V silovitem trčenju je eden od voznikov umrl, drugi pa je utrpel telesne poškodbe.

PREBERITE ŠE: Pozor! Zaradi prometne nesreče zaprt predor Sten, predvidena je daljša zapora

Okoliščine kažejo, da je razlog za nesrečo nepravilna stran vožnje voznika osebnega avtomobila, ki je telesno poškodovan in je vozil proti Škofji Loki, pred predorom Sten pa je silovito trčil v voznika, ki je pripeljal nasproti in je umrl na kraju nesreče. Policisti o nesreči še vodijo postopek in izvajajo aktivnosti. Zbrana obvestila bodo odstopili pristojnemu državnemu tožilstvu.

PREBERITE ŠE: V prometni nesreči pri predoru Sten ena oseba izgubila življenje

S smrtno žrtvijo se je leto na gorenjskih cestah tako začelo krvavo. Enako je bilo že lani, ko je tudi januarja zaradi nepravilne strani vožnje umrl voznik v Bohinju. Vseh smrtnih žrtev lani je bilo šest, poleg nesreče v Bohinju še februarja v Lescah, kjer je umrl pešec, v Logu je aprila umrl motorist, maja na Karavankah voznik avtomobila, julija v Kokri ponovno motorist, zadnja smrtna žrtev pa je umrla v nesreči po prevrnitvi kombija v Lescah.«

Foto: PGD Škofja Loka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating