Vam je prispevek všeč?

Tudi iz Sokolskega doma Škofja Loka obiskovalce obveščajo, da – skladno z vladnim odlokom – do nadaljnjega odpovedujejo vse prireditve. O vseh spremembah bodo tudi vnaprej sproti obveščali. Zahvaljujejo se za razumevanje.

Še vedno pa je mogoč individualen ogled razstav ob doslednem upoštevanju vseh predpisov: posamičnega vstopa ali s člani istega gospodinjstva, uporabe maske, higiene rok in kašlja, čim manj dotikanja površin. Kdor kaže znake obolelosti s koronavirusom, naj ostane doma.

Trenutno je v Sokolskem domu na ogled potujoča razstava »Razvoj kolesa kot prevoznega sredstva na Slovenskem«, ki je nastala v sodelovanju s Tehniškim muzejem Slovenije na podlagi študije razvoja kolesa na Slovenskem, izdelane v okviru projekta »E-nostavno na kolo«. Vstop je prost.

Izsledki raziskave so predstavljeni na petih panojih, ki sestavljajo potujočo razstavo, ki bo na ogled od petka, 16. oktobra, do petka, 30. oktobra 2020. Tistim, ki si bodo razstavo ogledali, pa bo na voljo tudi brošura, ki temo predstavlja bolj podrobno. Vljudno vabljeni na ogled!

Foto in vir: Sokolski dom

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating