Vam je prispevek všeč?

Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka je – vključno z vsemi enotami Gorenja vas, Poljane, Žiri, Železniki in Trata – do nadaljnjega zaprta. Iz knjižnice obiskovalcem in bralcem sporočajo še:

»V tem času vam omogočamo brezkontaktno izposojo gradiva: prek e-pošte ali telefona lahko v vseh enotah vnaprej naročite gradivo, ki vam ga pripravimo in prinesemo do vhoda v knjižnico. Na e-naslov sporočite svoje podatke (ime, priimek, naslov, št. Izkaznice, telefon) in želene naslove. Predlagamo, da navedete več naslovov, saj bo verjetno kateri od želenih že izposojen. Gradivo naročate na e-naslov knjižnice ali telefon vsaj dve uri pred prevzemom. Kontakti:

Gradivo boste lahko prevzeli pred vrati knjižnice v ustaljenem delovnem času. Rezervirano gradivo, za katerega ste že prejeli obvestilo, da vas čaka v knjižnici, vas bo počakalo. Sporočite, kdaj ga pridete iskat.

Omogočamo tudi izposojo gradiva po pošti: naročila sprejemamo le v enoti Škofja Loka prek e-pošte ali telefona. Teža paketa je omejena na 2 kg, brezkontaktna dostava Pošte Slovenija na dom stane 2,5 € na paket, znesek bo zabeležen na vaši članski izkaznici in ga boste poravnali ob ponovnem obisku knjižnice, ko boste gradivo lahko tudi vrnili.

Omogočamo tudi izposojo elektronskih knjig. Vabimo vas k obisku spletnega portala BIBLOS, na katerem si lahko izposodite e-knjige. Poleg Biblosa so vam na voljo tudi e-viri s spletnimi časopisi in bazami podatkov s številnimi vsebinami. Če bi imeli z dostopom ali namestitvijo kakšne zaplete, nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali!

Vračilo gradiva v tem času ne bo mogoče! V času zaprtja knjižnice za vaše izposojeno gradivo NE bo tekla zamudnina. Ostanite zdravi in v družbi dobre knjige!«

Foto: Janez Porenta

Vir: Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating