Vam je prispevek všeč?

Včeraj sem TUKAJ poročal o tretji prometni nesreči ta dan v Poljanski dolini, ki se je okrog poldneva zgodila pri Trebiji in je imela med vsemi najhujše posledice. Takole so sporočili s Policijske uprave Kranj:

»V petek okoli 12. ure smo bili obveščeni o hudi prometni nesreči na cesti Škofja LokaŽiri, v bližini naselja Trebija, v kateri je umrl voznik osebnega avtomobila. Po doslej znanih podatkih je 36-letni voznik vozil osebni avtomobil iz smeri Trebije proti Žirem in v rahlem nepreglednem levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčil v tovorno vozilo, ki ga je iz te smeri pravilno pripeljal 41-letni voznik. Voznik osebnega avtomobila je na kraju nesreče zaradi hudih telesnih poškodb umrl. Voznik tovornega vozila in potnica nista bila telesno poškodovana. Cesta je bila za ves promet zaprta med 12. in 16. uro. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. O ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.«

Z Uprave RS za zaščito in reševanje pa so sporočili: »V petek ob 12. uri sta pri naselju Fužine v občini Gorenja vas-Poljane trčila tovorno in osebno vozilo. Gasilci PGD Škofja Loka in PGD Trebija so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo iz vozila in ji nudili pomoč do prihoda reševalcev NMP. Oseba je poškodbam podlegla.« Iskreno sožalje svojcem pokojnega!

Že pred tem se je na Logu zgodila druga prometna nesreča ta dan, o njej so na URSZR zapisali: »Ob 9.36 so na Logu v občini Škofja Loka trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Škofja Loka so zavarovali kraj dogodka, na enem od vozil odklopili akumulator, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in pomagali pri odstranitvi vozil s cestišča in policiji pri urejanju prometa.« O jutranji prometni nesreči pri Gabrku pa sem poročal TUKAJ.

Vir: PU Kranj in URSZR 1 in URSZR 2

Foto: FB PGD Trebija

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating