Vam je prispevek všeč?

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da so bili škofjeloški policisti danes nekaj po 9. uri dopoldne obveščeni o ropu na pešpoti od glavne avtobusne postaje Škofja Loka proti Spodnjemu trgu v Škofji Loki.

Po doslej zbranih obvestilih sta neznana storilca pristopila do dveh oškodovancev in ju začela pretepati. Od enega sta si protipravno prilastila denarnico in s kraja peš zbežala v smeri Spodnjega trga.

Eden od storilcev je imel za pasom orožje – pištolo. V dejanju sta bila oba oškodovanca lahko telesno poškodovana. Policisti zbirajo obvestila za izsleditev storilcev in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Opis storilcev: oba sta mlajša moška, stara okoli 16 do 18 let, suhih postav, visoka okoli 180 centimetrov, svetlih kratkih las, brez brk in brade. Prvi je bil oblečen v dolgi spodnji del trenirke sive barve, zgoraj pa je imel pulover vijolične barve. Drugi je bil oblečen v zelene kratke hlače in črno majico, za pasom je imel pištolo.

Ker z doslej izvedenimi ukrepi storilcev še niso izsledili, javnost naprošajo za informacije. Vse, ki bi kar koli vedeli o dejanju, naprošajo, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali na Policijsko postajo Škofja Loka na številko 04/502-37-00 ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080-1200.

Vir: PU Kranj

Foto: Crossbreed Holsters

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating