Vam je prispevek všeč?

Poročal sem že o treh prometnih nesrečah, ki so se minuli petek zgodile v Poljanski dolini. O nesreči s smrtnim izidom pri Trebiji sem podrobneje pisal TUKAJ, s Policijske uprave Kranj pa so sporočili tudi, kaj se je dogajalo v preostalih dveh.

V jutranji, ki se je zgodila ob 6.12 na relaciji BrodePoljane, je 26-letni voznik tovornega vozila zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v avtomobil druge voznice, ki je pravilno pripeljala iz nasprotne smeri. Voznica je bila po podatkih policije hudo telesno poškodovana, njen sopotnik pa lažje. V nesreči se je tovorno vozilo prevrnilo na bok. Na kraju so bili gasilci in zdravstveno osebje. Policisti za 26-letnega voznika vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa in obveščajo pristojno državno tožilstvo. Cesta je bila popolnoma zaprta dobre 3 ure in pol.

Ob 9.30 pa so bili škofjeloški policisti okrog 9.30 obveščeni tudi o 57-letnem vozniku, ki je vozil proti Gorenji vasi in zaradi prekratke varnostne razdalje z avtomobilom trčil v avtomobil voznice pred seboj, ta pa še v avtomobil voznika pred njo. 57-letnemu vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

Vir: PU Kranj

Foto: PGD Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating