Vam je prispevek všeč?

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, so bili škofjeloški policisti včeraj okoli 10. ure obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 51-letni voznik vozil štirikolesnik, na katerega je imel priklopljen polpriklopnik in na njem les.

Vozil je po strmi makadamski poti in med vožnjo je teža polpriklopnika dvignila zadnji del štirikolesnika, zaradi česar se je vse prevrnilo. Med prevračanjem je štirikolesnik padel na voznika, ki je bil lahko telesno poškodovan.

Na kraju so pomoč nudili gasilci, gorski reševalci in zdravstveno osebje. Voznika so s helikopterjem Slovenske policije prepeljali v zdravstveno ustanovo. Okoliščine kažejo na nepravilno naložen tovor. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Z Uprave RS za zaščito in reševanje pa so sporočili: »V ponedeljek ob 10.09 se je v Gorenji Dobravi v občini Gorenja vas-Poljane, pri cerkvi sv. Urbana, prevrnil štirikolesnik. Pri tem se je poškodovala ena oseba.

Gasilci PGD Gorenja vas in PGD Škofja Loka, gorski reševalci GRS Škofja Loka in ekipa NMP Škofja Loka so osebo rešili izpod štirikolesnika in oskrbeli. Helikopter LPE je poškodovanca v spremstvu dežurne ekipe GRS na Brniku prepeljal v UKC Ljubljana

Vir: PU Kranj in URSZR

Foto: FB Gasilska enota Gorenja vas

Video: FB Gasilska enota Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating