Vam je prispevek všeč?

S Policijske uprave Kranj so pojasnili podrobnosti jutranje prometne nesreče v Škofji Loki, zaradi katere je bila dve uri popolnoma zaprta cesta Škofja LokaŽelezniki, ki pa je od 8.45 dalje ponovno odprta za ves promet.

Škofjeloški policisti so bili danes zjutraj, okoli 6.50, obveščeni o prometni nesreči na območju Škofje Loke, v kateri sta bila udeležena osebni avtomobil in avtobus. Po podatkih policije je 39-letni voznik izsilil prednost vozniku avtobusa in z avtomobilom trčil vanj.

Voznik avtomobila je bil hudo telesno poškodovan in z reševalnim vozilom prepeljan v zdravstveno ustanovo. Na avtobusu ni bil nihče telesno poškodovan. Na kraju so bili tudi gasilci. Cesta je bila v času opravljanja ogleda zaprta za ves promet, obvoz pa urejen. Policisti za voznika avtomobila vodijo prekrškovni postopek.

Z Uprave RS za zaščito in reševanje pa so sporočili: »Ob 6.50 sta na Cesti talcev v Škofji Loki trčila avtobus in osebno vozilo. Gasilci PGD Škofja Loka so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo in nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu do reševalnega vozila, odklopili akumulatorja, odmaknili vozilo in nevtralizirali razlite motorne tekočine.«

Vir: PU Kranj

Foto: FB Gasilska enota Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating