Vam je prispevek všeč?

NE SPREGLEJTE: jutri odpiram nagradno igro za dvakrat po eno brezplačno vstopnico za muzikal Moje pesmi, moje sanje marca na Podnu!

Muzikal Moje pesmi, moje sanje, bolj znan po istoimenskem filmu, je kulten in eden najpriljubljenejših muzikalov vseh časov. Ne le po svetu, zdaj tudi pri nas v slovenskem prevodu Nejca Lisjaka. Ob spremljavi simfoničnega orkestra pod taktirko maestra Simona Dvoršaka ga izvaja prek 50 pevcev in igralcev, med njimi Eva Černe, Boštjan Romih, Irena Yebuah Tiran, Matjaž Stopinšek, Katja Konvalinka, Klemen Torkar, Simona Plut, Tjaša Hrovat … Muzikal bo med letošnjo turnejo denimo obiskal mariborsko dvorano Tabor, novomeški Marof in portoroški Avditorij, ustavil pa se bo tudi v naših koncih.

Marca, ki je z dnevom žena in materinskim dnevom praznični mesec in kot nalašč za ogled spektakla z nesmrtno glasbo izpod peresa Richarda Rodgersa, bo muzikal Moje pesmi, moje sanje gostoval tudi v Škofji Loki. Prireditev v organizaciji Agencije Koncerti bo čez natanko dva meseca, v soboto, 10. marca 2018, ob 19. uri v Športni dvorani Poden. Pohitite, vstopnice gredo za med, prodanih jih je že več kot polovica. Najcenejše po ceni 24,90 € oziroma 29,90 € so še vedno na voljo v Turističnem društvu Škofja Loka in v Turizmu Škofja Loka, redna cena vstopnice je 34,90 € oziroma 39,90 evra.

Dvakrat po eno brezplačno vstopnico pa bo mogoče dobiti tudi s sodelovanjem v nagradni igri, ki se jutri odpira na tem portalu. Povejte naprej in marca pridite na razvajanje!

0 0 votes
Article Rating