Vam je prispevek všeč?

Konec avgusta je v Zmincu tradicionalno rezerviran za vselej odlično izvedeno prireditev »Živ Žav z otroškim oviratlonom« v izvedbi Športnega društva Utrip. Letos je prirediteljem žal ponagajalo negotovo stanje v povezavi z novim koronavirusom, zato so bili dogodek primorani odpovedati.

Takole so zapisali:

»Kljub trmi, volji in želji, da izpeljemo dogodek, smo se odločili, da ga glede na situacijo za letos odpovemo. Nekako smo preveč omejeni s trenutnimi določili, dovoljenim številom udeležencev, maskami in konec koncev skrbmi za zdravje vseh nas. Skratka: pod takimi pogoji menimo, da Živ Žav ne bo tak, kot mora biti – vesel, prijazen, otroški.

Vsem nam je hudo. Tako vam in vašim otrokom, ki so ostali brez dogodka, kot nam, ki smo ostali brez vas, ampak mislimo in verjamemo, da je tako trenutno najbolje za vse nas. Kljub temu upamo, da nas ne pozabite in se vidimo prihodnje leto – 2021.

Vam pa hkrati sporočamo, da smo se kljub negotovemu položaju letos intenzivno pripravljali na dogodek in razširili ter uredili okolico, postavili razsvetljavo, zgradili shrambo in še bi lahko naštevali. Skratka: ekipa je pridno delala, kar se že na daleč vidi ob obisku športnega parka, kjer se dogodek tudi odvija. Hvala, ker nas razumete in nam stojite ob strani,« sporočajo iz ekipe ŠD Utrip.

Foto: FB Živ Žav z otroškim oviratlonom

Vir: ŠD Utrip

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating