Vam je prispevek všeč?

Lions klub Škofja Loka je na februarskem dobrodelnem koncertu, na katerem so nastopili Omar Naber, Manca Špik in Kvatropirci ob spremljavi Orkestra Slovenske vojske, zbral več kot 10.000 €, večji del zneska je pred dnevi na srečanju v Galeriji Krvina v Gorenji vasi razdelil v obliki donacij.

Z donacijo v višini 4000 € so v Lions klubu pomagali štirim socialno ogroženim družinam iz Škofje Loke, ki bodo sredstva prejele prek škofjeloške Župnijske Karitas.

Po 1000 evrov so prek Krajevne organizacije Rdečega križa Žiri namenili socialno ogroženi družini iz Žirov in prek Krajevne organizacije Rdečega križa Češnjica-Železniki za sprotno reševanje potreb posameznikov.

Tri donacije po 500 € so namenili Gimnaziji Škofja Loka za MEPI odpravo dijakov v Veliko Britanijo, Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Kranj za nakup novega kombija in za plačilo štartnine za Tek štirih mostov za slepe in slabovidne tekače ter članom terapevtske skupine Društvo Projekt Človek Sopotnica.

Z donacijo v višini 300 € pa bodo Luki Bergantu, dijaku Centra IRIS, omogočili udeležbo na taboru komunikacije in računalništva na Hrvaškem.

»V življenju štejejo tudi majhne stvari, ki postanejo velike, ko odpremo svoje srce,« so zapisali pri Lions klubu Škofja Loka. Klobuk dol!

Foto: FB Lions klub Škofja Loka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating