Vam je prispevek všeč?

Košarkarji škofjeloškega moštva LTH Castings so v 2. SKL neporaženi že sedem dvobojev zapored, od 11. decembra lani, ko je bil od njih boljši Slovan (94:83). Niz neporaženosti so Ločani nadaljevali sinoči, ko so bili na gostovanju z 88:73 boljši od Mesarije Prunk Sežana.

Po polovici tekme so bili Sežanci še dve točki spredaj, v nadaljevanju pa so varovanci trenerja Igorja Dolenca premaknili v višjo predstavo in se dokopali do prepričljive zmage, s katero so se ponovno zavihteli tudi na vrh ligaške razpredelnice (14 zmag in 3 porazi, 31 točk).

Najučinkovitejši v zmagovalni zasedbi je bil nekdanji član sežanskega moštva Luka Grum s 26 točkami (štiri trojke iz petih poskusov), Anže Zdolšek je dodal 19 točk (met za dve 5:5). Dominik Vršnik pa se je razveselil dvojnega dvojčka za 11 točk in kar 12 skokov.

Sedma zaporedna zmaga je odlično povabilo košarkarjev LTH Castings na naslednjo domačo tekmo, ki bo na pustno soboto, 26. februarja 2022, ob 17. uri, ko bo v Športni dvorani Poden gostoval mariborski AKK Branik. Loškim košarkarjem želim uspešno nadaljevanje sezone!

Besedilo: Janez Porenta

Foto: FB KK Sežana

0 0 votes
Article Rating