Vam je prispevek všeč?

Dvoranski nogometaši škofjeloškega FSK Stripy so se sinoči razveselili druge zaporedne zmage v 1. SFL. Potem ko so pred tednom dni na domačem parketu s 5:2 odpravili Tomaž Šic Bar, so se včeraj prvič v sezoni veselili tudi na gostovanju. V Kobaridu so bili s 6:4 boljši od Oplasta, ki še vedno neuspešno lovi krstno zmago v sezoni. Ločani so tako tudi v tretjem medsebojnem dvoboju doslej ostali neporaženi.

Vendar pa Stripyjeva pot do uspeha ni bila samoumevna, saj je ob polčasu zaostajal z 1:3 in nato v 25. minuti z 2:4. Nato so škofjeloški futsalisti zrežirali veličasten zasuk. Po dvakrat sta se med strelce vpisala Tine Šturm in kapetan Rok Bešter, ki je bil enkrat uspešen s šestmetrovke, dvakrat pa so se Ločani veselili na račun avtogolov kapetana Jureta Uršiča. Oplast je bil sicer prvič v vodstvu že v tretji minuti po zaslugi avtogola Marka Mohoriča.

FSK Stripy tako po nepopolnih štirih kolih na ligaški razpredelnici zaseda visoko tretje mesto s sedmimi točkami za dve zmagi in po en neodločen izid in poraz. Po dve točki več imata favorizirana Dobovec Pivovarna Kozel in Litija. V prihodnjem kolu so Škofjeločani prosti, čez dva tedna pa gostujejo pri Sevnici, ki sezone ni začela prepričljivo in ima zaenkrat v žepu zgolj eno zmago ob treh porazih.

Fantom čestitam za drugo zaporedno zmago in želim uspešno nadaljevanje sezone!

Foto: FB FSK Stripy

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating