Vam je prispevek všeč?

Pred člansko košarkarsko zasedbo LTH Castings je tekma zadnjega kola prvega dela lige Nova KBM. Varovanci Igorja Dolenca, ki so v zadnjem obdobju ujeli pravi ritem in v štirih dvobojih vpisali kar tri zmage, bodo v soboto, 11. februarja 2023, ponovno že zgodaj popoldne, ob 13. uri, gostili Rogaško, ki na prvoligaški razpredelnici zaseda visoko 4. mesto. Ulitkarji bodo seveda storili vse, da se dokopljejo do tretje zaporedne zmage.

»Prvič v sezoni smo povezali dve zmagi. Tokrat nas bodo podpirali domači navijači, pred katerimi želimo zabeležiti še tretjo zaporedno zmago. Da bi jo dosegli, bomo morali prikazati precej boljšo predstavo kot na prvi medsebojni tekmi,« je poudaril trener LTH Castings Igor Dolenc. Kapetan Luka Grum pa dodaja: »Prejšnjič smo Rogaški dopustili kar 93 točk; če se želimo oddolžiti za tisti poraz, bomo morali bistveno bolje zaigrati v obrambi.«

Prijazno vabljeni, da z bučnim navijanjem s tribune Športne dvorane Poden pomagate Ločanom v lovu na pomembno zmago. Otroci do 10. leta imajo prost vstop, otroci od 10. leta bodo za vstopnico odšteli 3 €, odrasli pa 5 €.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating