Vam je prispevek všeč?

Le še danes, v torek, 31. januarja 2023, je možna cenejša prijava na letošnji »Najlepši in najtežji mali maraton« oziroma po domače »Puštalskega polmaratona«, ki bo sicer v soboto, 25. marca 2023. Še danes boste torej za prijavnino odšteli 26 €, nato pa vse do 23. marca 2023 (oziroma do zapolnitve zgornje meje udeležencev, 300 popolnih prijav) 32 €. Prijava je popolna šele, ko je plačana štartnina, šele nato je prijavljeni dodan na štartno listo in na seznam prijavljenih tekačev na spletni strani.

Kaj je vključeno v prijavnino?

V osnovno prijavnino je vključeno: organizacija prireditev, priprava in označitev proge, meritev časa, štiri okrepčevalnice z napitki in lahko hrano, osvežilni napitki in sadje na cilju, zagotovljena zdravniška služba in štartna številka. Možno pa si je izbrati še: topel mesni ali vegi obrok na cilju (doplačilo 7 €), spominsko bombažno majico (+ 11 €), vrhunsko tekaško majico (+ 16 €) in leseno spominsko kolajno (+ 7 €). Prevzem štartnih številk bo na dan prireditve od 8. ure dalje na Sv. Andreju nad Zmincem.

21 km in 98 m

»Najlepši in najtežji mali maraton«, letošnja edicija bo že deveta, je drugačna rekreativna tekaška prireditev, kombinacija malega maratona in gorskega teka, ki se odvija po najlepših poteh v hribih nad Škofjo Loko. Proga je dolga 21 kilometrov in 98 metrov, večinoma poteka po naravnih poteh, ki se vzpenjajo in spuščajo skozi gozdove. Skupaj je 1300 metrov vzponov in prav toliko spustov. Celotna trasa s precej okrepčevalnicami bo označena. Štart bo pri Gostišču Rupar na Sv. Andreju.

Vir: NajNaj21

Foto: FB Najlepši in najtežji mali maraton

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating