Vam je prispevek všeč?

Nova košarkarska sezona se je začela. Odlično so jo odprle povratnice med člansko elito (po desetletju), košarkarice škofjeloškega Domela, ki so na gostovanju v Domžalah odpravile gostiteljice s 66:62. Novinki Urša Žibert in Manca Vesel sta prispevali po 16 točk, Elin Malavašič pa 15 točk.

V KK Škofja Loka obenem iščejo fotografinjo ali fotografa za fotografiranje današnje tekme.

Danes, v ponedeljek, 2. oktobra 2023, pa ognjeni krst v novi sezoni lige Nova KBM čaka še moško loško zasedbo LTH Castings, ki bo ob 18. uri v Športni dvorani Poden v Škofji Loki gostila zasedbo Terme Olimia Podčetrtek. Na blagajni bo pred tekmo možen tudi nakup sezonske vstopnice po ceni 30 evrov. Vabljeni k navijanju!

V novi sezoni loškega dresa ne bodo več nosili Boris Bošnjak, Matej Čibej, Dominik Vršnik, Dejan Milašinović in večletni kapetan Luka Grum, so pa zvestobo klubu podaljšali Siniša Bilić, Stefan Ristić, Rade Rodić, Tilen Jugovic in Nace Frelih. V ekipi pa bo tudi nekaj svežih obrazov.

To so: Elvis Kerić (1998, 184 cm, branilec), Luka Filipič (2003, 193 cm, krilo), Luka Lampret (2004, 198 cm, krilni center), Matej Rojc (1993, 198 cm, branilec) ter Američana Kendall Robinson (1998, 198 cm, krilo) in Nick Weatherspoon (1998, 188 cm, branilec). V ekipi bodo torej trije tujci, priključila pa se ji bosta še obetavna najstnika Ožbej Perčič in Tilen Žargi.

»Želje in pričakovanja pred novo sezono so, da se skušamo uvrstiti na sredino lestvice in se pred zadnjimi koli izogniti krčevitemu boju za obstanek. Liga je dolga, skušali bomo napredovati iz tekme v tekmo. Obljubim lahko, da bosta naša zaščitna znaka borbenost in nepopustljivost, k temu stremimo tudi na treningih,« napoveduje novi trener Luka Bassin.

Stisnimo pesti za Ločane – danes in vso sezono!

Vir: KK Škofja Loka

Foto: FB KK Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

5 1 vote
Article Rating