Vam je prispevek všeč?

Atletski klub Škofja Loka vabi k vpisu na treninge atletike, ki se za vse starostne skupine začnejo v ponedeljek, 4. septembra 2023, na atletskem štadionu za Osnovno šolo Škofja Loka-Mesto. Na prvih treningih bo možen tudi vpis novih članov. Termini treningov so navedeni v spodnji tabeli, za morebitna vprašanja pa so na voljo na e-naslovu ak.skofjaloka@gmail.com ali na številki 031-768-774 (Jurij).

Atletika se ne imenuje kar tako kraljica športov, saj je vadba zelo zanimiva, raznolika in koristna. Otroci se preizkušajo v različnih atletskih disciplinah (šprinti, teki na srednje in dolge proge, skoki, neti), udeležujejo se tekmovanj in atletskih priprav na morju. Vadba je raznolika, prilagojena otrokovim zmožnostim in poteka pod strokovnim in pedagoškim vodstvom trenerjev in vaditeljev atletike.

»Pripravljeni? Pozor! Zdaj je čas, da se nam pridružiš na treningih atletike v Škofji Loki. Pod vodstvom izobraženega in strokovno usposobljenega kadra boš spoznal(a) najrazličnejše atletske discipline. Skupaj bomo gradili tvoje atletske veščine, ki te lahko popeljejo do zvezd na državni in tudi mednarodni ravni. Ne odlašaj in skupaj z nami stopi na atletsko pot,« vabijo v Atletskem klubu Škofja Loka.

Vir: FB Atletski klub Škofja Loka

Foto: FB Atletski klub Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating