Vam je prispevek všeč?

Košarkarji škofjeloškega moštva LTH Castings so poglavitni cilj te sezone, obstanek med prvoligaško elito v ligi Nova KBM, dosegli že pred zaključkom sezone, dve koli pred koncem z zmago nad Hopsi na gostovanju na Polzeli.

Danes, v soboto, 6. maja 2023, se bo uspešna sezona za »ulitkarje« tudi uradno končala pred domačim avditorijem, saj ob 18. uri v Športno dvorano Poden v Škofjo Loko za konec prihaja vodilna novomeška Krka, ki jo vodi nekdanji trener loške ekipe Gašper Okorn.

»Obstanek je zagotovljen, kaj več si želeti za konec sezone kot gostiti novopečenega ABAligaša? Cilj je jasen, odigrati najbolje, kar se da, in drago prodati kožo. Pozivam navijače, da se zberejo v čim večjem številu in se skupaj poslovimo od uspešne sezone,« napoveduje igralec Rade Rodić.

Že pred današnjo tekmo pa so v KK Škofja Loka končali sodelovanje z Američanoma Mariem Keglerjem in Javonom Greenom, ki sta se že vrnila v domovino. »V klubu se obema zahvaljujemo za odlično sodelovanje in njun doprinos k uspešni sezoni. Hvala in se vidimo!« so hvaležni v klubu.

LTH Castings še enkrat prijazno vabi vse navijače, da ga podprejo in spodbujajo še zadnjič v sezoni. »Tudi z vašo pomočjo smo izpolnili glavni cilj izpred sezone. Hvala vam za vso vašo podporo, ki ste nam jo izkazali skozi celotno sezono,« so navijačem hvaležni v KK Škofja Loka.

Vir: FB KK Škofja Loka

Foto: FB KK Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating