Vam je prispevek všeč?

Danes, v petek, 27. maja 2022, se končuje sezone moškega rokometnega prvoligaškega tekmovanja, lige NLB. Za loško ekipo Urbanscape Loka je odlična sezona, ki jo bodo zapečatili pred domačim avditorijem v Športni dvorani Poden, v kateri bodo ob 18. uri gostili zasedbo Trima iz Trebnjega.

Trimo si je že zagotovilo končno drugo mesto na razpredelnici in naslov državnega podprvaka, Ločani pa – po izjemnem pokalnem uspehu – držijo peto mesto s točko zaostanka za četrtim Rikom iz Ribnice. Tekmo si bo mogoče TUKAJ ogledati na daljavo, v klubu pa bodo še raje videli, če bo Poden poln do zadnjega kotička.

Grega Jamnik. FOTO: Slavko Kolar

Za to sta vsaj še dva dobra razloga: od škofjeloškega dresa se namreč poslavljata Urban Pipp, ki se seli k pokalnemu zmagovalcu Gorenju, in Grega Jamnik, ki se bo pri 32 letih dokončno poslovil od aktivnega igranja in se posvetil drugim stvarem v življenju. Takole pravi sam:

»Dragi navijači, ljubitelji rokometa, rad bi vas povabil na mojo zadnjo tekmo v karieri, rad bi se poslovil pred domačo publiko, kjer se je vse skupaj tudi začelo. Zelo bom vesel vaše družbe, da skupaj zaključimo uspešno sezono.« Vabljeni, Gregu pa čestitke za vse doseženo in srečno na nadaljnji življenjski poti.

Vir in foto: FB RD Urbanscape Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating