Vam je prispevek všeč?

Rokometno društvo Urbanscape Loka po uspešni (prvoligaški) sezoni vabi na športno-družabni dogodek »Dan rokometa«, ki bo v soboto, 24. junija 2023, z začetkom ob 9. uri in nato ves dan v Športni dvorani Poden v Škofji Loki in za njo. Prijazno vabljeni na športni praznik (tudi ob praznovanju 65-letnice škofjeloškega rokometa), vstop bo prost.

Vabijo vse igralce, navijače, ljubitelje rokometa in vse ostale, da se jim pridružijo ob zaključku sezone, na katerem se bodo z revijalnimi tekmami predstavile vse selekcije Urbanscape Loke od najmlajših do članske ekipe, ki bo za posladek večera odigrala tekmo z ekipo, ki jo bo vodil Jure Dolenec in bo sestavljena iz aktivnih loških igralcev, ki nastopajo v drugih klubih.

Predstavili se bodo tudi nekdanji rokometaši v treh starostnih skupinah: do 40 let, do 50 let in nad 50 let. Skozi ves dan bo poskrbljeno za hrano in pijačo. Zvečer bo prireditev zapečatil žur s skupino Valat, ki se je v dobrobit rokometa odpovedala honorarju. Organizirali bodo tudi srečelov, vse srečke po ceni 2 € bodo dobitne. Pridimo množično podpret loške igralce!

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating