Vam je prispevek všeč?

Do konca rednega dela košarkarske lige Nova KBM je ostalo še 6 tekem, prva od njih čaka škojeloško moštvo LTH Castings že danes, v ponedeljek, 27. marca 2023, ob 18. uri, ko na gostovanje v Športno dvorano Poden v Škofji Loki prihaja ekipa Terme Olimia Podčetrtek.

Ulitkarji s 6 zmagami in 15 porazi na ligaški razpredelnici zasedajo 9. mesto, ki na koncu sezone prinaša obstanek med elito. Za eno zmago zaostajajo za Hopsi in eno zmago bežijo pred Zlatorogom, torej jih v zaključni fazi čaka hud boj za prvoligaški obstanek.

»Čaka nas nov zahteven obračun proti ekipi, ki takoj za Heliosom in Krko povprečno dosega največ točk na dvoboj. Na prvih dveh medsebojnih obračunih v sezoni nismo pokazali pravega obraza, tokrat – verjamem – bo tudi s pomočjo podpore s tribun drugače,« napoveduje začasni glavni trener Siniša Banović.

Igralec Rade Rodić pa dodaja: »Čaka nas pomembna tekma z odličnim in izkušenim nasprotnikom, ki nas je v sezoni že dvakrat premagal, tako da je vse jasno, kaj moramo storiti. Upam, da nas bo prišlo bodrit čim več gledalcev, saj jih zelo potrebujemo!« Vsi torej na Poden!

Vir: FB dogodka

Foto: FB KK Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating