Vam je prispevek všeč?

Že nekaj dni tudi v naši okolici poteka iskalna akcija za izgubljeno psičko pasme hrt z imenom Bar. Je črne barve, na sebi nosi rdečo oprsnico. Ušla je iz pasjega hotela v sredo, 8. februarja 2023, okoli poldneva. Kdor jo opazi, naj takoj pokliče na telefon 051-301-281 in javi lokacijo.

Kot so sporočili iz Društva Hrtji svet Slovenije, je bila psička videna včeraj okoli 17.30 v bližini kranjskega Bikeparka Plana. Danes, v soboto, 11. februarja 2023, pa bodo izvedli tudi iskalno akcijo s štartom ob 10. uri.

Lokacije so vidne na fotografiji, potrebujejo pa čim več ljudi, ki bi s svojimi posvojenčki hodili po poteh čez gozd do točke, kjer je bila včeraj videna. Smeri, iz katerih lahko gredo prostovoljci, so označene na zemljevidu.

Glavne poti: Okroglo, Spodnja Besnica, Zgornja Besnica, Nemilje, Pozirno, Dolenja vas, Ševlje, Bukovica, Križna Gora, Grenc. »Bar ne kličemo, je ne lovimo, če jo zagledamo, le javimo lokacijo,« sporočajo iz društva.

Vse ostale informacije dobite TUKAJ. Iskalna akcija poteka tudi po naših koncih, zato povabljeni k plemenitemu sodelovanju.

Vir: FB Društvo Hrtji svet Slovenije

Foto: FB Društvo Hrtji svet Slovenije

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating