Gostilna Kašča (Spodnji trg 1, Škofja Loka) – gostilna z družinsko tradicijo, ki že več kot 20 let razvaja goste s skrbno in prijazno postrežbo – vabi v svojo ekipo nove sodelavce za delovna mesta: natakar (m/ž), kuhar (m/ž) in kuharski pomočnik (m/ž).

Drugi prispevki iz rubrike “Loka zaposluje” TUKAJ.

NATAKAR:

Opis del:

  • strežba pijače (priprava toplih napitkov, serviranje vin in ostale pijače iz ponudbe),
  • strežba hrane,
  • obračunavanje in blokiranje prometa v blagajne,
  • opravljanje drugih del in nalog z navedenih področij po navodilih nadrejenega – vodje gostinstva.

Pogoji:

  • izkušnje s področja strežbe hrane in pijače,
  • osnovno pogovorno znanje angleškega jezika,
  • komunikativnost, natančnost, timska naravnanost,
  • vestnost in odgovornost,
  • občutek za red in čistočo,
  • motiviranost in veselje do dela s strankami.

Nudijo:

  • izmensko delo,
  • delo v prijetnem kolektivu v družinski restavraciji z bogato tradicijo,
  • reden osebni dohodek,
  • zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

KUHAR:

Opis del:

  • priprava dnevnih kosil, jedi po naročilu in jedi za skupine,
  • skrb za kakovost in ustreznost hrane,
  • skrb za red in čistočo v kuhinji.

Pogoji:

  • izobrazba III., IV. ali V. stopnje gostinske smeri, kuhar,
  • vsaj 1 leto delovnih izkušenj v primerljivi kuhinji,
  • kuhar, ki dobro kuha in želi svoje delo ves čas nadgrajevati,
  • veselje do dela v kuhinji in želja po dodatnem znanju,
  • samostojnost, urejenost, vestnost, marljivost,
  • zmožnost timskega dela in občutek odgovornosti.

Nudijo:

  • reden osebni dohodek,
  • izmensko delo s prostimi nedeljami in prazniki,
  • zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas z 2-mesečno poskusno dobo,
  • delo v prijetnem kolektivu v družinski restavraciji z bogato tradicijo.

KUHARSKI POMOČNIK:

Opis del:

  • priprava surovin za hladne in tople jedi,
  • pomivanje posode,
  • ostala pomožna dela v kuhinji,
  • priprava dnevnih kosil,
  • pomivanje in čiščenje kuhinje ter ostalih prostorov v restavraciji,
  • skrb za red in čistočo v kuhinji.

Pogoji:

  • osnovnošolska ali višja izobrazba,
  • zmožnost timskega dela in občutek odgovornosti,
  • urejenost, vestnost in marljivost.

Nudijo:

  • reden osebni dohodek,
  • izmensko delo s prostimi nedeljami in prazniki,
  • zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas z 2-mesečno poskusno dobo,
  • delo v prijetnem kolektivu v družinski restavraciji z bogato tradicijo.

Prijavite se lahko do 9. aprila 2020, za več informacij pa pokličite 041/688-597.

Foto: Malcajt

Avtor: Janez Porenta