Gostilna Kašča (Spodnji trg 1, Škofja Loka) – gostilna z družinsko tradicijo, ki že več kot 20 let razvaja goste s skrbno in prijazno postrežbo – vabi v svojo ekipo nove sodelavce za delovna mesta: natakar (m/ž), kuhar (m/ž) in kuharski pomočnik (m/ž).
Drugi prispevki iz rubrike “Loka zaposluje” TUKAJ.
NATAKAR:
Opis del:
- strežba pijače (priprava toplih napitkov, serviranje vin in ostale pijače iz ponudbe),
- strežba hrane,
- obračunavanje in blokiranje prometa v blagajne,
- opravljanje drugih del in nalog z navedenih področij po navodilih nadrejenega – vodje gostinstva.
Pogoji:
- izkušnje s področja strežbe hrane in pijače,
- osnovno pogovorno znanje angleškega jezika,
- komunikativnost, natančnost, timska naravnanost,
- vestnost in odgovornost,
- občutek za red in čistočo,
- motiviranost in veselje do dela s strankami.
Nudijo:
- izmensko delo,
- delo v prijetnem kolektivu v družinski restavraciji z bogato tradicijo,
- reden osebni dohodek,
- zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.
KUHAR:
Opis del:
- priprava dnevnih kosil, jedi po naročilu in jedi za skupine,
- skrb za kakovost in ustreznost hrane,
- skrb za red in čistočo v kuhinji.
Pogoji:
- izobrazba III., IV. ali V. stopnje gostinske smeri, kuhar,
- vsaj 1 leto delovnih izkušenj v primerljivi kuhinji,
- kuhar, ki dobro kuha in želi svoje delo ves čas nadgrajevati,
- veselje do dela v kuhinji in želja po dodatnem znanju,
- samostojnost, urejenost, vestnost, marljivost,
- zmožnost timskega dela in občutek odgovornosti.
Nudijo:
- reden osebni dohodek,
- izmensko delo s prostimi nedeljami in prazniki,
- zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas z 2-mesečno poskusno dobo,
- delo v prijetnem kolektivu v družinski restavraciji z bogato tradicijo.
KUHARSKI POMOČNIK:
Opis del:
- priprava surovin za hladne in tople jedi,
- pomivanje posode,
- ostala pomožna dela v kuhinji,
- priprava dnevnih kosil,
- pomivanje in čiščenje kuhinje ter ostalih prostorov v restavraciji,
- skrb za red in čistočo v kuhinji.
Pogoji:
- osnovnošolska ali višja izobrazba,
- zmožnost timskega dela in občutek odgovornosti,
- urejenost, vestnost in marljivost.
Nudijo:
- reden osebni dohodek,
- izmensko delo s prostimi nedeljami in prazniki,
- zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas z 2-mesečno poskusno dobo,
- delo v prijetnem kolektivu v družinski restavraciji z bogato tradicijo.
Prijavite se lahko do 9. aprila 2020, za več informacij pa pokličite 041/688-597.
Foto: Malcajt
Avtor: Janez Porenta
Leave A Comment