Vam je prispevek všeč?

Podjetje Seyfor razpisuje prosto delovno mesto: vodja ekipe Pomoč in podpora ERP knjigovodstvo v PE Gorenjska (Opal, Sv. Duh 274, 4220 Škofja Loka).

Karierni namig: »ne bom več računovodja – kaj pa ste lahko potem? Ste računovodja in razmišljate o kariernem preskoku? Ali veste, da lahko svoje znanje in izkušnje uporabite v povsem drugi vlogi?«

  • Namesto da vodite strankam računovodstvo, jim svetujete pri uporabi programa in njegovih funkcionalnosti.
  • Ni treba več skrbeti, kdaj je rok za pripravo podatkov za plače, obračun amortizacije, rok za davek, kdaj bo priprava bilance …, saj to delajo uporabniki sami.
  • Vaše stranke niso podjetniki, temveč računovodje in računovodski servisi, ki že poznajo vsebino in zakonodajo, zato jim vi zlasti pomagate klikati po programu.
  • Ko se spremeni zakonodaja, vam vedno stoji ob strani tik iz področja računovodstva, kjer skupaj iščete rešitve za stranke.
  • Ko greste na dopust ali zbolite, vas nadomeščajo sodelavci.
  • Lahko ste tudi podaljšana roka naše razvojne ekipe, saj ko se spremeni zakonodaja ali kakšna funkcionalnost programa, testirate tudi nove verzije in pišete navodila.
  • Tudi ko je gneča in glavna sezona, se trudijo imeti urejen delovni urnik.
  • Verjamejo, da delovna sreča obstaja.

Za njihovo ekipo v Škofji Loki iščejo osebo, ki jo veseli delo s strankami in s sodelavci, saj ji bo zaupana tudi naloga vodje ekipe. Več o tem delovnem mestu pa najdete TUKAJ, kjer se lahko tudi prijavite. Kraj dela: Škofja Loka (način dela po dogovoru, občasno tudi možnost dela od doma). Rok za prijavo je sreda, 19. julija 2023.

Pričakujejo: izkušnje iz računovodstva; veselje do dela s strankami in v timu; poznavanje programskih rešitev s področja knjigovodstva; poznavanje programa Saop, Opal in MIT je prednost; poznavanje finančno-materialnih procesov v gospodarstvu in/ali javnem sektorju; poznavanje MS Office & Excel; dobro komunikacijo.

Nudijo: delo v vodilnem IT podjetju v panogi, ki je hkrati družini prijazno in je že prejelo nagrado Najboljši zaposlovalec; delo za nedoločen delovni čas (zaposlitev za nedoločen čas s poskusno 6-mesečno dobo); izobraževanja za bogatitev zakladnice znanj in osebno rast; možnosti za napredovanje; delo med izkušenimi in zagnanimi sodelavci, ki veliko dajo na ekipni duh; konkurenčno plačilo s sistemom nagrajevanja.

In še: gibljiv delovni čas; občasno delo na domu; dodatno pokojninsko zavarovanje; 15-minutne aktivne odmore; 15-minutne masaže na delovnem mestu; dnevno sveže sadje v pisarni; posluh za prilagoditev delovnih pogojev; dogodke za zaposlene.

Vir: Seyfor

Foto: Google Maps

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating