Vam je prispevek všeč?

Odlična sezona za škofjeloški klub dvoranskega nogometa FSK Stripy se tudi končuje sanjsko! Klubski podmladek je namreč novi državni prvak v kategoriji U17. V finalnem obračunu so bili Ločani v skupnem seštevku z 10:4 boljši od vrhniške zasedbe Siliko Atet rent a car. Najprej so na domačem parketu zmagali s 5:3 (po dvakrat sta zadela Matej Ahčin in Vanč Florjančič, enkrat pa Tjaš Šifrar), sinoči pa lovoriko potrdili še z veličastno zmago na gostovanju s 5:1.

Stripy je v drugo hitro ušel z 2:0, že v peti in sedmi minuti se je med strelce vpisal Miha Mohorič, nato je ekipa brez težav nadzorovala potek dvoboja do konca. Mohorič je zadel še enkrat, en gol je prispeval Šifrar, enega pa so si Vrhničani zabili sami.

Že pred tem si je članska zasedba Stripyja po debelih dveh desetletjih tlakovala pot med prvoligaše, medtem ko moštvo U19 danes ob 18. uri v Športni dvorani Trata čaka povratni polfinalni dvoboj z Meteorplastom. Ločani so bili uspešni že uvodoma na gostovanju in zmagali s 4:2 (zadeli so Aljaž Murn, Matej Ahčin, Vanč Florjančič in Marko Mohorič).

Državni prvaki do 17 let so v dresu FSK Stripy postali: Vanč Florjančič, Miha Mohorič, Tim Draksler, Gašper Bogovič, Mark Žitnik, Aljaž Megušar, Rok Gortnar, Uroš Jelenc, Jaka Mohorič, Tim Žitnik, Žiga Pintar, Mark Maček, Jaka Trdina, Tjaš Šifrar, Matej Ahčin in vratarji Oto Šubic, Vid Dolenc in Nik Plestenjak. Trener je bil Franci Ahčin.

Iskrene čestitke klubskemu podmladku in uspešno vnaprej!

Foto: FB FSK Stripy

0 0 votes
Article Rating