Vam je prispevek všeč?

Kot so sporočili s spletnega portala InfoPot, se več kot pol leta dolga obnova ceste skozi Godešič počasi le zaključuje. Popolna zapora, za ves konec tedna vzpostavljena zaradi asfaltiranja zaključne asfaltne plasti državne regionalne ceste (R1-210/1078), bo umaknjena danes, v nedeljo, 10. oktobra 2021, predvidoma ob 18. uri.

Foto: Jure Starman, vir: infoPot

Ko sta investitor, Direkcija RS za infrastrukturo, in soinvestitor, Občina Škofja Loka (izvajalec je ljubljansko podjetje CVP, d. o. o.), sredi marca napovedala dolgotrajno celovito preureditev državne ceste Škofja LokaJeprca, sta napovedala, da bodo dela trajala predvidoma do začetka letošnjega septembra, a vmes spremenila napoved.

Foto: Jure Starman, vir: infoPot

Pogodbeni rok dokončanja je bil, kot je postalo znano avgusta, podaljšan do konca oktobra 2021, uradno zaradi slabih vremenskih razmer v aprilu in maju. Slaba pretočnost prometa in dolge kolone čakajočih vozil, predvsem v konicah, so spravljale voznike in krajane ob živce, mnogi pa se še vedno sprašujejo o smiselnosti nekaterih novih prometnih rešitev.

Avtor fotografij, ki jih je prispeval za portal InfoPot, je Jure Starman.

Vir: FB InfoPot

Foto: Jure Starman

Povzel: Janez Porenta

1 2 votes
Article Rating