Vam je prispevek všeč?

Če je bila minuli konec tedna Škofja Loka kolesarsko obarvana, bo danes, v soboto, 19. junija 2021, tekaško. V okviru tradicionalnega športno-rekreativnega praznika, Teka štirih mostov, bodo dopoldne in zvečer loške ulice in trge preplavili mladi in starejši tekači(ce) od vsepovsod, za lažjo orientacijo pa objavljam današnjo časovnico dogajanja.

Trasa za učenke in učence od 6. do 9. razreda osnovnih šol poteka od štarta na Mestnem trgu do sredine klanca proti Spodnjemu trgu, kjer bodo udeleženci obrnili za 180 stopinj in tek nadaljevali po pešpoti pod Kidričevo cesto do avtobusne postaje, mimo pošte in hotela Garni na Kapucinski trg, kjer bodo pri trgovini Foto GM zavili levo čez Kapucinski most na Blaževo ulico in Mestni trg, kjer bo cilj.

Prireditelji so se pri trasi večernega 5-kilometrskega teka zaradi lažje organizacije odločili, da prečrtajo klanec s Spodnjega na Cankarjev trg. Pri Tehniku bodo tekači šli čez cesto in po pešpoti do avtobusne postaje. Skica trase je na spodnji fotografiji.

Vir: Tek štirih mostov

Foto: FB Tek štirih mostov/Igor Martinšek

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating