Vam je prispevek všeč?

Da ne pozabimo! Včeraj zapadli sneg je tudi Ločanke in Ločane opomnil, da je čas za zimo in zimske radosti. Da bodo naši otroci, pa tudi starejši, uživali v njih, člani SK Alpetour Škofja Loka organizirajo tradicionalni sejem smučarske in druge zimske opreme, ki ga bodo za nakupe lahko izkoristili tudi trije decembrski dobri možje.

Sejem bo v soboto in nedeljo, 3. in 4. decembra 2022, v Športni dvorani Poden v Škofji Loki, oba dneva od 8. do 19. ure. Kot vsako leto bo obiskovalcem po ugodnih cenah na voljo veliko kakovostne rabljene smučarske opreme, pa tudi drsalke. Kdor med rabljeno opremo ne bo našel ničesar, bo lahko na posebnem delu sejma pod akcijskimi sejemskimi popusti kupil tudi novo opremo ali smučarske karte za smučišče Stari vrh po predsezonskih cenah.

Obiskovalci lahko v prodajo na sejem prinesejo svojo opremo in jo predajo v komisijsko prodajo, izkupiček od prodaje oziroma neprodano opremo pa prevzamejo do zaključka sejma v nedeljo, 4. decembra 2022, do 19. ure. Vstop na sejem bo brezplačen.

Še to: vsako leto ima škofjeloški sejem tudi dobrodelni značaj. V zadnjih letih se namreč vedno večje število obiskovalcev odloči, da prinešeno smučarsko opremo daruje v dobrodelne namene. Takšno opremo, poleg tiste, ki je morebitni prodajalci ne prevzamejo, organizatorji predajo osnovnim šolam in vrtcem, ti pa jo uporabijo za izvedbo svojih zimskih smučarskih dogodkov. Vljudno vabljeni!

Vir in foto: SK Alpetour

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating